Som una cooperativa de treball associat sense ànim de lucre nascuda l'any 2009 a partir d'un programa d'emprenedoria social de Càritas Diocesana de Girona.

Organigrama

Organigrama_consellrector-02
Secretària: Fatou Kabah
Tresorera: Luz Maria Arias Salazar
Presidenta del consell rector: Ivon Maritza Henao

Transparència

Avancem Santa Clara S.C.C.L està inscrita al registre general de cooperatives de la Generalitat de Catalunya, amb el número 13.882 i amb el NIF F 55068605 de Girona. Consulta aquí els nostres estatus, memòries i altres documents.

Estatuts Avancem Santa Clara 2021

Comptes anuals - Avancem Santa Clara 2020

Memòria Avancem Santa Clara 2019

Comptes anuals Avancem Santa Clara 2021

Memòria Avancem Santa Clara 2017

Protocol de prevenció de l'assetjament - Avancem Santa Clara 2020

Pla d'igualtat - Avancem Santa Clara 2020

Memòria Avancem Santa Clara 2018

Memòria Avancem Santa Clara 2016

Missió

La nostra missió és facilitar la inserció laboral de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral a partir de la formació i l'autoocupació des d'una empresa econòmicament rendible, en la qual es mantenen els criteris de qualitat en la prestació de serveis i en la gestió.

Visió

Volem ser un referent d'oportunitat d'autoocupació per a les persones en risc d'exclusió social , enfortint l'educació i formació cooperativa, que serveixi per garantir el desenvolupament integral i la promoció de la persona, millorant la seva qualitat de vida. Busquem un cooperativisme que sigui útil per generar una societat més democràtica i solidària.

Valors

Innovació i qualitat. Desenvolupem la nostra activitat buscant la millora contínua, vetllant pel benestar dels treballadors, els clients i la societat.

3_

Participació

Estem oberts a totes les persones que comparteixen els nostres ideals i promovem la participació a tots els nivells, afavorint la implicació de totes les persones que formen part de l'entitat, generant complicitats i sinèrgies a nivell extern i promovent un treball social comunitari.

Subscriu-te al nostre butlletí

* Camp obligatori

Sisplau, selecciona de quina manera podem contactar amb tu des de la Cooperativa Avancem Santa Clara:

Pots donar-te de baixa de la subscripció sempre que vulguis clicant a l'enllaç que trobaràs al capdevall dels nostres emails. Per informació sobre la nostra política de privacitat, sisplau visita el nostre web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp fent clic aquí.