SERVEIS PER LA LLAR  
serveis de persones per a persones

  Formació

   

  Auxiliar de menjador.- Ajudaran en general a l' organització de totes les tasques que es portin a terme a la Llar d' infants i escola tenint cura i atenció als infants en tot el fa referència a la higiene i seguretat.

       

  Auxiliar de sala.- Donar suport en totes les necessitats operatives; garantir que les taules i les cadires en troben ordenadament; i atenció als clients.

   

   Auxiliar de cambrera de pisos.- Mantenir en perfecte estat de neteja i ordre, les habitacions d'un hotel, office, zones comuns i les diferents dependències del mateix.

   

  Tècniques d’atenció al client.- Es treballaren diverses tècniques per aconseguir la satisfacció del client i per consegüent un servei de qualitat.

   

  Tècniques de neteja.- Es treballaren diverses tècniques d’utilització de productes,  i de tractament de diverses superfícies, per la cura adequada de la llar. 

   

  Cuina.- Es treballaren les proporciones de aliments que s’ha d’utilitzar segons el nombre de persones, receptes de cuina casolana e internacional.

   

  Caixer-reponedor.- Pressa de consciencia de les necessitats de control i supervisió de l’activitat de caixa dels lineals i dels productes.

   

PARLEM CASTELLÀ

   

 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram